I lose TbT mid ride

Comments

8 comments

  • Avatar
    Franklin Prince

    Hey Tuomas. Can you confirm that you have all the necessary offline maps downloaded?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tuomas Salovaara

    Yes, I have downloaded the offline region.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Matt Rick

    Tuomas, did you deviant off route at all, i.e for a cafe stop slightly off the course track?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Tuomas Salovaara

    Yes i did. But really that should not matter.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Matt Rick

    I agree, but at present this is causing issues. Happened to me on Sunday, lots of other people also reporting it. It’s a known issue. I think people remove the route and then re-add it once they are back on track to get round the problem.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brent T

    I'm am not getting TBT at the start of the ride, I have tried removing and re-adding the route, no difference.  What is interesting for me is I intentionally went off route to see what it would do and I got the pop-up that I am off route and when I returned, It also pop-up message that I was back on route, but no TBT.  I also tried turning off show cues and not.  I think this release has problems with TBT (again).

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Martin Coenen

    I have the Same problem since the last update , halfway the ride I loose TBT and also loose the distance to destination .

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Martin Coenen

    No solutions here I guess ?

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.