Karoo crash in forest. Major problems with offroad navigation!

Answered

Comments

7 comments

  • Avatar
    Gilles muoy

    FWIW, an update including basically what you are asking for is being tested since last week. I guess it will be made available soon to all users. You might as well want to try a full factory reset as you're doing the update just to be sure...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gilles muoy

    update available now...

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lukasz Marcinkiewicz

    Thank You, I hope it will help with this problem in my video. 

     

    I also hope, that will be added in future option to navigate oposite way from finish to start from gpx file, and option to add visibile on map, more than one prepared route.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Gilles muoy

    display of several routes at the same time would indeed be really nice...

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Hari Krishnan

    Hi Lukasz,

    If the issue still persists after downloading the latest update, please write to us at support@hammerhead.io. We will be more than happy to look into it further and helps you to sort this out.

    Coming to your next feedback, I have already shared your feedback and experiences with the software team. They will be happy to discuss this.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lukasz Marcinkiewicz

    First ride with new update and 2x crash just like on the video... :( Why this is happening? I am the only one here with this problem? This is about my gpx route files, or my area where I ride?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Lukasz Marcinkiewicz

    New video...

    https://youtu.be/0U1w6cSg_WU 

     

    https://youtu.be/OR365WkGYfk  - full length video from last know turn to crash, from that road, where its always crashing. (sorry for bad quality, auto focus in my older, rugged phone for bike trips is just as annoying as sometimes karoo navigation :>

     

    In email support I was told something about profile, that custom profile may be the reason, but as you can see on the video I change also to default profile and it didn't help.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.